PRAKTISCHE INFORMATIE

Festival Locatie

Stadspark Groningen
Paviljoenlaan 5
9727 KE Groningen

Openingstijden festival

zaterdag 10 juni 2023: 12:00 – 00:00 uur
zondag 11 juni 2023: 12:00 – 20:00 uur


Reisinformatie

Openbaar vervoer

Buslijn 304 vertrekt om de 30 minuten van af het Centraal Station en je kunt uitstappen bij halte Stadspark. Het is dan nog zo’n 15 minuten lopen naar het Rapalje Zomerfolk Festival. Check je reis altijd vooraf op ov9292.nl.

Auto

Er is een grote parkeerplaats bij het Gasunie gebouw, circa 100 meter van het terrein, waar u gratis kunt parkeren. Parkeermedewerkers zullen u er naar toe begeleiden. Plan je reis goed via www.vananaarbeter.nl. Er zijn diverse werkzaamheden in en rondom Groningen.

Helaas hebben wij echter net vernomen dat, door oorzaken die buiten onze macht liggen, niet de gehele parkeerplaats bij de Gasunie beschikbaar zal zijn op de zaterdag van Zomerfolk. Daarom adviseren wij iedereen die uit Groningen stad zelf komt, waar mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer of de fiets (we hebben een fietsenstalling). Vanaf Groningen Centraal Station ben je met 25 minuten wandelen overigens ook op het Zomerfolk terrein.

Mocht de parkeerplaats inderdaad vol raken, wat wel de verwachting is voor deze dag, adviseren we gebruik maken van het P+R terrein bij Hoogkerk. Vanaf hier vertrekt 8 keer per uur een bus (lijn 3 of 4) naar bushalte Kranenburg. Vanaf deze halte is Zomerfolk lopend te bereiken (zie Google Maps voor de route).

Looproute

Vanaf het Centraal Station Groningen is het ongeveer 25 minuten lopen naar het Rapalje Zomerfolk Festivalterrein. Het terrein is ook goed met de fiets bereikbaar. Er zijn ruim voldoende fietsenrekken aanwezig om je fiets te kunnen parkeren.

nl_NL