Kinderoncologie Groningen

De Rapalje Fanclub heeft een bijzondere actie georganiseerd waarvan alle opbrengsten naar een ontzettend goed doel gaan!

Zomerfolk is vanaf het begin af aan een familiefestival geweest, waarbij kinderen een grote rol spelen. Wij vinden dat kinderen niet vroeg genoeg met goede muziek en bijzondere mensen in contact kunnen worden gebracht en daarom staat het Kinderdorp elk jaar (letterlijk) centraal op ons festival.

Omdat de Rapalje Fanclub weet hoeveel dit voor ons betekent, zijn zij een fantastische actie gestart. De leden hebben allerlei prachtige, door Rapalje geïnspireerde, artikelen gemaakt en deze worden op 4 en 5 juni verloot door middel van een tombola. Ook zal er in de stand een collectebus aanwezig zijn; als elk bezoekend gezin hier al 1 Rapalje munt in doet, maakt dit al een enorm verschil. Al het geld dat hiermee wordt opgehaald komt voor de volle 100% ten goede aan Stichting Kinderoncologie Groningen. Dit doel is de persoonlijke keuze van Rapalje geweest omdat deze stichting zich op veel bijzondere manieren inzet voor kinderen. Hier kun je alles over de stichting lezen.