Forgotten North

Veel manen zijn verstreken sinds de woeste Noormannen van FORGOTTEN NORTH, de gouden daken van de mystieke stad Rungholt zagen zinken in de wateren van de Noordzee en met hun trotse drakenboot koers zetten naar onbekend gebied.
Hun altijd succesvolle uitstapjes kostten energie en dus moesten enkele verliezen worden betreurd. Echter, met ferme vastberadenheid echter brachten stem en hartslag de Horde weer op het goede spoor.

Nu staren nieuwe gezichten met grimmig uitzicht op de uitgelaten menigte, wanneer Börje Lokisson met een barbaarse schreeuw Heimdall, de poortwachter van de Regenboogbrug naar Asgard, oproept en de terugkeer van Odin’s woeste krijger verkondigt. Thor Ragnarsson en Oluf Johansson zwaaien de bijlen en Ansgaar Lys Hårktåt vult de pols van Petter Thoresson met lage frequenties.

Nu staan ze eindelijk samen in de ruige zee en versterken ze hun reputatie genadeloos door hun muzikale koers te volgen. Met het epos van de ’thuiskomst’, schreven ze hun eigen hoofdstuk van de Edda en sneden hun namen met een puntige dolk in de stam van Yggdrasil. Odin zelf lijkt haar beschermheer te zijn en de sluwe Loki geeft hen inspiratie voor nieuwe gevechtsliederen. Haar volgende inzending in het stamboek van Asgard wordt overwogen, en drie nieuwe hoofdstukken kondigen haar leven al aan in de ruige moerassen van Holstein.

Zonen en dochters van Midgard: volg hun oproep en word verleid!