Inleiding

Elk jaar nadat het festival is verdwenen uit het mooie stadspark, willen wij er voor zorgen dat het park er minstens zo mooi uitziet als voor die tijd. Tot nu toe gaat dat heel goed! Als alles weg is zorgen we er voor dat de paden weer netjes zijn, en plekken waar gras beschadigd is worden weer aangeharkt en er komt nieuw graszaad in, maar het park is natuurlijk groot en het is vaak het kleinste clubje die overblijft. Eigenlijk is dus alle hulp voor het schoffelen, vegen, harken, zaaien welkom. We hebben in het verleden veel complimenten gehad over hoe wij het park achterlaten en dit willen wij natuurlijk zo houden!

Werkzaamheden

  • De randen van de paden waar rijplaten hebben gelegen aanharken en vegen
  • Gras zaaien op de plekken waar geen gras meer is
  • Op het veld gaten en beschadigde plekken opvullen, harken en zaaien.
  • Er voor zorgen dat wanneer bezoekers langs komen ze een fijn gevoel bij het park krijgen.

Werktijden

We beginnen de dinsdag na het festival om 13:00 uur, waarschijnlijk verlaten de laatste spullen van ons festival het terrein in de ochtend, als we met een leuke club mensen zijn is het ook zo gebeurd en zullen we rond 17:00 uur klaar zijn.

Teamleider

David Myles zal met zijn “groene vingers” en gezelligheid jullie proberen op te vrolijken na zo’n fantastisch weekend!

 

Dus…

Ben je vrijwilliger geweest in het weekend en wil je ons na een dag pauze helpen met tuinieren of ben je druk aan het afbouwen en lijkt het je leuk om ook de laatste puntjes op de ï te zetten, meld je dan aan voor dit team J