In samenwerking met de Groningen Brass Experience presenteren wij: Artistas del Gremio!

Artistas del Gremio is een Spaanse brassband met een authentieke stijl gebaseerd op interactie met het publiek, energie en spierpijn de dag erna. Ze zijn in staat om elke locatie om te toveren tot een podium, of het nu een straat, plein, theater, café of concertzaal is.

Ze waren finalisten van het Spaanse televisieprogramma “Tú sí que vales” en ontvingen meermaals de prijs voor de beste brassband charanga in Spanje. Ze hebben vier albums opgenomen, veel soundtracks en hebben samengewerkt met prestigieuze musici op nationaal en internationaal niveau.

Hun muziek, hun veelzijdigheid en hun humoristische taal hebben hen in staat gesteld deel te nemen aan enkele van de meest gerenommeerde internationale festivals zoals Durham Brass International Festival (Verenigd Koninkrijk), Sibiu Internatonal Theatre Festival (Roemenië), Brass It (Portugal), Limoux Brass Festival , Les Moustoussades, Sol y Fiesta (Frankrijk) en Festival Artes Vivas (Ecuador). En nu mogen we ze presenteren op ons Rapalje Zomerfolk Festival!

nl_NL