[:en]We often hear that Groningen is so far away, but this couldn’t be further from the truth! Amsterdam is only 1,5 hour drive away as is Oldenburg. For everyone who is looking for more than just an amazing weekend, but als would love to enjoy the beautiful sights we have listed some websites of municipalities that are nearby with great sights, peace and quiet and bike tours to explore the real Groningen. Turn a wonderful festival weekend into a (mini) holiday in our beautiful province!

[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Maak kennis met de parels van onze streek: het weidse, waterrijke landschap, de ongerepte natuur, sfeervolle dorpskernen, eeuwenoude kerkjes, karakteristieke cultuur, rustige landweggetjes om te fietsen of wandelen, borgen en buitenhuizen, statige boerderijen, lekker veel ruimte en rust, mooie verhalen en een rijke historie

De gemeente Ten Boer leent zich uitstekend voor een meerdaags verblijf. In de gemeente zijn tal van culturele bezienswaardigheden. Voor meer informatie klikt u op de link.

 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Benieuwd wat er allemaal te doen is in de gemeente Tynaarlo? In de dorpen Zuidlaren, Eelde en Vries kunt u terecht voor informatie over activiteiten, overnachtingsmogelijkheden, wandel- en fietskaarten en veel meer.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

In Groningen is er genoeg te beleven! Naast het shoppen in de stad is Groningen bekend om haar rijke historie en vele bezienswaardigheden. Tevens beschikt Groningen over een gevarieerde natuur en vinden er jaarlijks vele evenementen plaats. Kortom, genoeg te zien, doen en beleven!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][:nl]We horen vaak dat Groningen ver weg ligt, maar niets is minder waar! Vanaf Groningen is Amsterdam maar anderhalf uur rijden en ook in Oldenburg ben je binnen anderhalf uur. Voor iedereen die niet alleen een gezellig weekend wil hebben, maar ook nog wil nagenieten van de omgeving hebben wij hieronder een aantal sites van gemeenten in de buurt met leuke bezienswaardigheden, rust en fietsroutes om het echte Groningen te bewonderen. Maak er een (mini) vakantie van in onze prachtige provincie!

 

[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Maak kennis met de parels van onze streek: het weidse, waterrijke landschap, de ongerepte natuur, sfeervolle dorpskernen, eeuwenoude kerkjes, karakteristieke cultuur, rustige landweggetjes om te fietsen of wandelen, borgen en buitenhuizen, statige boerderijen, lekker veel ruimte en rust, mooie verhalen en een rijke historie

De gemeente Ten Boer leent zich uitstekend voor een meerdaags verblijf. In de gemeente zijn tal van culturele bezienswaardigheden. Voor meer informatie klikt u op de link.

 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Benieuwd wat er allemaal te doen is in de gemeente Tynaarlo? In de dorpen Zuidlaren, Eelde en Vries kunt u terecht voor informatie over activiteiten, overnachtingsmogelijkheden, wandel- en fietskaarten en veel meer.

In Zuidhorn bent u even weg uit het stadsgewoel en het jachtige verkeer. Hoe men zich ook voortbeweegt; te voet, per kano, fiets of auto of zelfs te paard, er is altijd iets fraais te ontdekken. Wij heten u welkom in een afwisselend en rustgevend landschap!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

In Groningen is er genoeg te beleven! Naast het shoppen in de stad is Groningen bekend om haar rijke historie en vele bezienswaardigheden. Tevens beschikt Groningen over een gevarieerde natuur en vinden er jaarlijks vele evenementen plaats. Kortom, genoeg te zien, doen en beleven!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][:de][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Maak kennis met de parels van onze streek: het weidse, waterrijke landschap, de ongerepte natuur, sfeervolle dorpskernen, eeuwenoude kerkjes, karakteristieke cultuur, rustige landweggetjes om te fietsen of wandelen, borgen en buitenhuizen, statige boerderijen, lekker veel ruimte en rust, mooie verhalen en een rijke historie

De gemeente Ten Boer leent zich uitstekend voor een meerdaags verblijf. In de gemeente zijn tal van culturele bezienswaardigheden. Voor meer informatie klikt u op de link.

 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Benieuwd wat er allemaal te doen is in de gemeente Tynaarlo? In de dorpen Zuidlaren, Eelde en Vries kunt u terecht voor informatie over activiteiten, overnachtingsmogelijkheden, wandel- en fietskaarten en veel meer.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

In Groningen is er genoeg te beleven! Naast het shoppen in de stad is Groningen bekend om haar rijke historie en vele bezienswaardigheden. Tevens beschikt Groningen over een gevarieerde natuur en vinden er jaarlijks vele evenementen plaats. Kortom, genoeg te zien, doen en beleven!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][:]

nl_NL