[:en]

In 88 days the Rapalje Zomerfolk Festival will begin again and organizer Rapalje has something to say to you!

As you can see we are working on a fantastic website to make it even easier for you find everything you need to know about our lovely festival! June 4 and 5 are getting closer; keep a close eye on our website and subscribe to our newsletter for regular updates!

[:nl]

Over 88 dagen gaat het Rapalje Zomerfolk Festival weer van start en daar wil organisator Rapalje iets over zeggen!

Zoals je ziet zijn we druk bezig met een fantastische website om het nog makkelijker voor jou te maken informatie te vinden over ons mooie festival! 4 en 5 juni komen steeds dichter bij; houd onze site dan ook goed in de gaten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van alle nieuwtjes!

[:de]

In nur 88 Tage beginnt das  Rapalje Zomerfolk Festival und Veranstalter Rapalje hat etwas zu berichten!

Wie du sehen könntest, arbeiten wir an einer fantastischen neue Website, um es noch einfacher zu machen alles über unserer schöne Festival zu finden! 4. und 5. Juni kommt immer näher; besuche unsere Website regelmäßig und abonniere auf unseren Newsletter um vollständig informiert zu werden.

[:]

nl_NL