[:en]

In our opinion one can never have too many friends and that’s why we want to give you the opportunity to become an official Friend of Zomerfolk!

If you choose for a special Friend Ticket, you get so much more than just a weekendticket to our festival. You receive unique offers all year long, exclusive discounts on selected shows of Rapalje, special Friend offers in the Rapalje webshop and loads of behind-the-scenes information about Zomerfolk!

 [:nl]

Wij vinden dat je nooit teveel vrienden kunt hebben en dat is waarom we jou nu de mogelijkheid bieden om een officiële vriend van Zomerfolk te worden!

Als je kiest voor de speciale Friend Ticket, krijg je zo veel meer dan alleen een weekend ticket voor ons festival. Je ontvangt het hele jaar door unieke aanbiedingen , exclusieve kortingen op geselecteerde shows van Rapalje, speciale Friend aanbiedingen in de Rapalje webshop en heel veel achter de schermen informatie over Zomerfolk!

[:]

nl_NL