[:en]

With the help of our amazing team we can now proudly present our brand new website!

Though we are still putting the finishing touches on the content and part of the imagery we already are very happy with the results! The new website will be the heart of all communications concerning our fantastic festival so to be sure to put it in your favourites and subscribe to the newsletter so you won’t miss anything!

[:nl]

Met de hulp van ons geweldige team presenteren wij met trots onze gloednieuwe website!

Hoewel we nog steeds bezig zijn om de laatste hand aan de inhoud en een deel van de foto’s te leggen zijn we al erg blij met het resultaat! De nieuwe website zal het hart van alle communicatie over ons fantastische festival worden, dus zet deze in je favorieten en abonneer je op de gratis nieuwsbrief, zodat je niets hoeft te missen!

[:de]

Mit Hilfe unseres fantastischen Teams präsentieren wir nun stolz unsere brandneue Website!

Zwar sind wir immer noch damit beschäftigt am Inhalt und teilweise an den Fotos zu feilen, sind aber trotzdem schon sehr stolz auf das erste Ergebnis. Die neue Website soll das Herz aller Informationen über unser fantastisches Festival werden, also speichere sie am besten gleich in deinen Favoriten und abonniere den gratis Newsletter, um immer up to date zu sein und in Zukunft nichts mehr zu verpassen!

[:]

nl_NL