[:en]Are you also wondering what great bands are playing at Zomerfolk 2016? Then you will be very excited about this news!

We have already announced that Rapalje (surprise!), The Dolmen and the Amsterdam Klezmer Band will play during our lovely festival. The next headliner is something very special. This band is world famous for their fantastic shows and great charisma and we are incredibly happy that we may welcome these men on both June 4 and 5 in Groningen: The Kilkennys!

The Kilkennys have continuous sold out tours in the UK, Belgium and the Netherlands, but also the rest of the world will flock to their shows in America, the Czech Republic, Switzerland, Germany and Denmark. This band guarantees a fantastic party all weekend![:nl]Ben jij ook zo benieuwd welke geweldige bands er allemaal op Zomerfolk 2016 spelen? Dan wordt je vast heel blij van dit nieuws!

Eerder hebben we al bekend gemaakt dat Rapalje (verrassing!), The Dolmen en de Amsterdam Klezmer Band tijdens ons mooie festival komen optreden. De volgende headliner is ook weer iets heel bijzonders. Deze band is wereldberoemd om hun fantastische shows en geweldige charisma en wij zijn dan ook ongelooflijk blij dat wij deze mannen op zowel 4 als 5 juni op ons festival hebben staan: The Kilkennys!

The Kilkennys hebben voortdurend uitverkochte tours in het Verenigd Koninkrijk, België en Nederland, maar ook de rest van de wereld komt in grote getale naar hun shows in o.a. Amerika, Tsjechië, Zwitserland, Duitsland en Denemarken. Deze band gaat ons hele weekend zeker op stelten zetten![:]

nl_NL