[:en]

bevrijdingsfestival-2016

Rapalje has no gigs during Bevrijdingsdag (Liberation Day), but that does not mean you have to do without them on this special day! Perfect chance for a meet & greet!

On May 5th Zomerfolk can be found for a day in the Stadspark of Groningen! With a nice stall where we will promote our beautiful festival and tickets are sold also. A wonderful opportunity to buy your ticket from one of the Rapalje men in person! And there is of course plenty of time for a chat, an autograph and a picture!

The weather forecasts are becoming better and better (lots of sun!), there is an extensive music program in the Stadspark and you can celebrate our freedom with some of the guys from Rapalje; sounds great, right? The Zomerfolk stall can be found near ‘Podium Noord’ (Northern Stage).

[:nl]

bevrijdingsfestival-2016

Rapalje heeft geen optredens tijdens Bevrijdingsdag, maar dat betekent niet dat je ze nergens kunt zien! Perfecte kans voor een meet & greet!

Op 5 mei staat Zomerfolk namelijk alvast een dag in het Stadspark van Groningen! Met een gezellige stand zullen we daar ons mooie festival promoten en verkopen we natuurlijk ook de tickets. Een prachtige kans om je kaartje hoogstpersoonlijk bij een van de Rapalje mannen te kopen! En natuurlijk is er ook genoeg tijd voor een gezellig praatje, een handtekening en een foto!

De weersvoorspellingen worden mooier en mooier, (veel zon!) er is een uitgebreid Bevrijdingsdag muziekprogramma in het Stadspark en je kunt onze vrijheid ook nog eens met een aantal van de jongens van Rapalje vieren; fantastisch toch? De Zomerfolk stand zal te vinden zijn bij Podium Noord.

[:de]

bevrijdingsfestival-2016

Rapalje hat keinen Auftritt am Bevrijdingsdag (Befreiungstag am 5. Mai), aber das bedeutet nicht, dass du auf die Jungs an diesem besonderen Tag verzichten musst! Perfekte Gelegenheit für ein Meet & Greet!

Am 5. Mai steht das Zomerfolk Festival nämlich schon mal einen Tag lang im Stadspark von Groningen! Mit unserem Informationsstand machen wir Werbung für unser Festival und verkaufen natürlich auch Tickets. Eine einmalige Chance, deine Karte höchstpersönlich bei einem der Rapalje Jungs zu kaufen! Und natürlich bleibt auch noch genügend Zeit für ein nettes Gespräch, ein Autogramm und ein Foto!

Die Wetteraussichten werden schöner und schöner, es findet ein tolles Musikprogramm zum Bevrijdingsdag im Stadspark statt und du kannst unsere Freiheit auch noch mit einigen der Rapalje Jungs feiern, super oder?

[:]

nl_NL