[:nl]

Promo-oproep

We willen natuurlijk zoveel mogelijk mensen vertellen over Zomerfolk 2016; hierbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

We zijn zelf erg veel op pad en hebben daardoor niet altijd tijd om alle promotie voor Zomerfolk zo uitgebreid te doen als we zelf zouden willen. Daarom willen we hiervoor ook jullie hulp inroepen! Wil je ons helpen om Zomerfolk tot een groot succes te maken en zoveel mogelijk gezellige mensen hiervoor te bereiken? Stuur dan een mailtje met je naam en adres naar info@zomerfolk.nl en we sturen je zo snel mogelijke een stapeltje flyers toe.

We krijgen jaarlijks bezoekers uit de hele wereld op ons festival dus laat je niet tegenhouden doordat je in bijvoorbeeld Zeeland of Limburg woont (zo ver is dat ten slotte niet)! Iedereen binnen Nederland (we hebben helaas alleen Nederlandstalige flyers) is onze directe doelgroep voor deze actie en elke opgehangen flyer is weer goede reclame. Zorg er bij het flyeren wel voor dat je dit doet op locaties waar dit is toegestaan, zoals bijvoorbeeld de advertentieborden bij de Albert Heijn en Jumbo.

Alvast ontzettend bedankt!

groetjes,

William, Maceál, David en Dieb

[:]

nl_NL