[:en]

Cooling-down

With these lovely summer temperatures it is of course important to occasionally stay cool! Fortunately, we have everything you need for that at Zomerfolk!

Lovely fresh chilled fruit, smoothies, tasty ice cream; we have it all! Moreover, we have a real lemonade stand, where for a very small amount, you get a delicious glass of lemonade. For anyone in the mood for something stronger, we have something new this year; a Pub! Here you can get cider and Guinness. Finally, we have a lot of canopies where you can sit under in the shade.

[:nl]

Cooling-down

Met de heerlijk zomerse temperaturen is het natuurlijk wel belangrijk om af en toe even heerlijk af te koelen! Gelukkig hebben we op Zomerfolk alles dat je daarvoor nodig hebt!

Heerlijk vers gekoeld fruit, smoothies, lekker ijs; we hebben het allemaal! Bovendien hebben we een echte limonade stand, waar je voor een heel klein prijsje een heerlijk glaasje ranja kunt krijgen. Voor iedereen die zin heeft in iets sterkers hebben we dit jaar ook iets nieuws, namelijk een Pub! Hier wordt o.a. cider en Guinness geschonken. Ook hebben we een heleboel zonneluifels waar je ook wat verkoeling kunt opzoeken.

Ten slotte kun je bij De Olle Soepert, heerlijke soep krijgen; ook vegetarisch, veganistisch, lactosevrij en glutenvrij!

[:de]

Cooling-down

Bei diese schönen Sommertemperaturen ist es natürlich wichtig, ein bisschen cool zu bleiben! Zum Glück haben wir auf Zomerfolk alles, was du dafür brauchst!

Schöne frische gekühlte Früchte, Smoothies, leckeres Eis; wir haben sie alle! Darüber hinaus haben wir eine echte Limonadenstand, in dem du für einen sehr kleinen Preis, ein leckeres Glas Limonade erhalten kann. Für alle in der Stimmung für etwas stärker, haben wir etwas Neues in diesem Jahr, nämlich ein Pub! Hier verkaufen wir Cidre und Guinness. Schließlich haben wir eine Menge Sonnensegel, wo man in Schatten sitzen kann.

Schließlich könntest du an ‘De Olle Soepert’, köstliche Suppe bekommen; auch Vegetarier, Veganer, laktosefrei und glutenfrei!

[:]

nl_NL