[:nl]

Voor Zomerfolk hebben we nog een paar vrijwilligers nodig voor de Info stand en voor het Dixie team!

Zonder onze vrijwilligers zouden we dit prachtige folkfeest niet al voor de vijfde keer kunnen organiseren. Elke vrijwilliger en elk team is onmisbaar voor ons. Wil jij graag samen met ons deel uitmaken van een bijzondere festivalfamilie en ons helpen onze droom ook dit jaar weer te realiseren?

Natuurlijk doe je het vrijwilligen niet helemaal voor niets; je krijgt gratis toegang tot het festival, een gratis overnachtingsplek op de camping, heerlijk eten en drinken tijdens het festival, een prachtige aanvulling op je CV en een prachtig Zomerfolk Crew t-shirt!

Schrijf je nu in voor de Info stand of het Dixi team en help ons om de 5de editie van Zomerfolk een onvergetelijk te maken!

[:]

nl_NL