[:en]

Verhalenverteller Herman Kruize neemt je mee op een reis van verbeelding en verwondering naar mystieke oorden en magische plekken waar bijzondere wezens dwalen, ridders strijden met draken en monsters en jonkvrouwen wachten op geliefden. Verhalen voor jong en oud met begeleiding van een Keltische harp.

Kijk voor wat meer informatie op www.devertelketel.nl[:nl]

Verhalenverteller Herman Kruize neemt je mee op een reis van verbeelding en verwondering naar mystieke oorden en magische plekken waar bijzondere wezens dwalen, ridders strijden met draken en monsters en jonkvrouwen wachten op geliefden. Verhalen voor jong en oud met begeleiding van een Keltische harp.

Kijk voor wat meer informatie op www.devertelketel.nl[:de]

Verhalenverteller Herman Kruize neemt je mee op een reis van verbeelding en verwondering naar mystieke oorden en magische plekken waar bijzondere wezens dwalen, ridders strijden met draken en monsters en jonkvrouwen wachten op geliefden. Verhalen voor jong en oud met begeleiding van een Keltische harp.

Kijk voor wat meer informatie op www.devertelketel.nl

[:]

nl_NL