[:en]

Less than 1 month now and then it starts: the fifth edition of the Rapalje Zomerfolk Festival!

When David Myles had the idea of organizing his own festival almost six years ago, nobody knew if it would succeed, but not even half a year later, the first edition of the Rapalje Zomerfolk Festival was there. Main idea of this event is the motto of Rapalje: Be Easy And Free! The starting point is that all visitors should feel as if they come to an amazing garden party at Rapalje’s house. And that’s actually exactly what it is, but then a bit more extensive. With the help of the band, the crew, volunteers, as well as family and friends, Zomerfolk is getting bigger and more known each year, and now we have reached the 5th edition of this unique festival! Will you be there?

Check the lineup (including information and music videos from the bands) and more information about the festival at https://zomerfolk.nl/category/festival-info/

Tickets are available at: https://zomerfolk.nl/zomerfolk-tickets

[:nl]

Nog minder dan 1 maandje en dan is het zover: de vijfde editie van het Rapalje Zomerfolk Festival!

Toen David Myles bijna 6 jaar geleden het idee kreeg om een eigen festival te organiseren, wist niemand of het wel ging lukken, maar nog geen half jaar later was de allereerste editie van het Rapalje Zomerfolk Festival een feit. Centraal bij dit evenement staat het motto van Rapalje: Be Easy And Free! Uitgangspunt is dan ook dat het voor alle bezoekers moet aanvoelen alsof ze bij Rapalje op een gezellig tuinfeest komen. En dat is het ook eigenlijk, maar dan wat uitgebreider. Met behulp van de band, de crew, vrijwilligers, maar ook familie en vrienden wordt Zomerfolk elk jaar wat groter en bekender en zijn we dus dit jaar alweer aan de 5de editie toegekomen! Ben jij erbij?

Kijk voor de line-up (inclusief informatie en muziekvideos van de bands) en meer informatie over het festival op https://zomerfolk.nl/nl/category/festival-info/

Tickets zijn verkrijgbaar op: https://zomerfolk.nl/nl/zomerfolk-tickets[:de]

Noch nicht mal mehr ein Monat, dann ist es endlich wieder soweit: die 5. Ausgabe des Rapalje Zomerfolk Festivals!

Als das Festival von Rapalje – früher bekannt unter dem Namen “Midzomer Festival” – vor fünf Jahren umbenannt wurde in “Rapalje Zomerfolk Festival” und in den Stadtpark von Groningen umzog, wusste noch niemand, ob das Festival ein Erfolg werden würde. Die Hauptorganisation übernahm vor knapp sechs Jahren hauptsächlich David Myles, und er hat auch heute noch alle Fäden in der Hand was die Organisation unseres Festivals betrifft. Im Mittelpunkt dieses Events steht immer noch das Motto von Rapalje: Be Easy And Free! Für die Besucher soll es sich ein bisschen so anfühlen, als ob sie zu einer geselligen Gartenparty von Rapalje kommen würden. Das ist es ja auch irgendwie – nur ein bisschen größer! Mit Hilfe von Band, Crew, Freiwilligen, aber auch von Familie und Freunden wächst das Zomerfolk jedes Jahr ein bisschen, und nun feiern wir schon das 5-jährige Jubiläum. Bist du auch dabei?

Weitere Informationen über das Line-Up (inklusive Informationen und Musikvideos von den teilnehmenden Bands) und alle Informationen über das Festival findest du auf  https://zomerfolk.nl/de/category/festival-info/

Tickets bekommst du hier: https://zomerfolk.nl/de/zomerfolk-tickets

 [:]

nl_NL