[:en]

Travel to the Scottish Highlands with the sounds of the pipes and drums!

The Clan MacBeth Pipe Band is a special music group from the city of Groningen. For 30 years, they are passionately bringing the music from Scotland to Groningen and surrounding areas. With The Clan MacBeth Pipe Band, the Myles Brothers have actually begun their musical careers!  They play at all kinds of events and do a lot of competitions at home and abroad!

Just like last year, the band is again present at the festival to play and to give workshops. This year they will be at Zomerfolk on both days! At the workshops you get the chance to play on the bagpipes. In addition, they explain how to learn to play the bagpipes, snaredrum and tenordrum with them! Of course they will also be playing both days!

[:nl]

Laat je meeslepen naar de Schotse Hooglanden met de klanken van de pipes and drums!

De Clan MacBeth Pipe Band is een bijzondere muziekvereniging uit de stad Groningen. Al 30 jaar brengen zij met passie de muziek uit Schotland naar Groningen en omstreken. Bij hen zijn de Myles Brothers ooit begonnen aan hun muzikale carrières! Zij spelen op allerlei evenementen en doen mee aan meerdere competities in binnen- en buitenland!

Net als vorig jaar is de band weer aanwezig op het festival om te spelen en om workshops te geven. Dit jaar zijn ze er zelfs op beide dagen! Bij hun workshops krijg je de unieke kans om op een doedelzak te spelen. Verder leggen ze uit hoe je bij hen doedelzak, snare- en tenordrum kunt leren spelen! Natuurlijk zullen ze ook wat laten horen!

Nog geen tickets? Bestel ze snel op https://zomerfolk.nl/zomerfolk-tickets/ en mis de vijfde editie van dit prachtige folk festival niet!

[:de]

Lass dich durch Klänge von Dudelsack und Trommeln in die schottischen Highlands entführen!

Die Clan MacBeth Pipe Band ist ein besonderer Musikverein aus Groningen. Bereits seit 30 Jahren bringen sie mit viel Leidenschaft Musik aus Schottland nach Groningen und Umgebung. Bei ihnen haben auch einst die Myles Brothers ihre musikalische Karriere begonnen! Sie spielen auf diversen Veranstaltungen und nehmen auch an Wettbewerben im In- und Ausland teil.

Wie im letzten Jahr wird die Clan MacBeth Pipe Band auf dem Gelände spielen und Workshops geben. Dieses Jahr sogar an beiden Tagen! Bei ihren Workshops hast du die einmalige Gelegenheit mal den Dudelsack auszuprobieren.

Hast du noch keine Karten? Bestelle sie schnell auf https://zomerfolk.nl/zomerfolk-tickets/ und verpasse nicht das 5. Jubliläum dieses fantastischen Folk Festivals!

[:]

nl_NL