[:en]

It is time for some pre-party vibes for Zomerfolk 2018. June 9th and 10th is still some months away, but with this video of the fantastic band Sunfire you can get in the Zomerfolk mood now!

This video shows exactly why we love Sunfire! Fantastic musicians, great lyrics, the vibe; we love it all and are sure you will too! Learn more about the band here, make sure to check the rest of the confirmed line-up and get your tickets now![:nl]

En het is weer tijd voor wat voorpret voor Zomerfolk 2018. Het duurt nog even voordat het 9 en 10 juni is, maar met deze video van de geweldige band Sunfire kun je alvast heerlijk in de stemming komen!

Deze video laat precies zien waarom we van Sunfire houden! Fantastische muzikanten, geweldige teksten, de sfeer; we vinden het allemaal geweldig en weten zeker van dat je het met ons eens zal zijn! Lees hier meer over de band, zorg ervoor dat je de rest van de bevestigde line-up checkt en koop nu je tickets![:de]

Es ist mal wieder Zeit für ein bisschen Zomerfolk-Vorfreude! Es dauert zwar noch etwas bis zum 9. und 10. Juni 2018, aber mit diesem Video der fantastischen Band Sunfire kannst du schon mal in Stimmung kommen!

Dieses Video zeigt sehr schön, warum wir die Band Sunfire so toll finden! Fantastische Musikanten, tiefgründige Texte und chillige Atmosphäre – wir lieben sie einfach und sind uns sicher, dass dir die Band auch gefallen wird! Erfahre hier mehr über die Band, schaue dir hier das Line-Up an und besorge dir jetzt deine Tickets![:]

nl_NL