[:en]

Together with the City Hotel Groningen we have arranged a number of deals to get you well rested to the festival! Located in the lively heart of Groningen, within walking distance of several Rapalje landmarks, such as the Irish pub where the band started: O’Ceallaigh Irish Pub![:nl]

Samen met het City Hotel Groningen hebben we een aantal voordelige arrangementen geregeld. Zo kun je heerlijk uitgerust naar het festival! Het hotel ligt in het bruisend hart van Groningen en op loopafstand van veel Rapalje bezienswaardigheden, zoals bijvoorbeeld de Ierse pub waar de band is begonnen: O’Ceallaigh Irish Pub![:de]

Zusammen mit dem City Hotel Groningen haben wir einige Arrangements organisiert. So kannst du herrlich ausgeruht auf’s Festival gehen!  Das Hotel liegt in der pulsierenden Innenstadt von Groningen mit Laufabstand zu “Rapalje Sehenswürdigkeiten”, wie zum Beispiel dem Irish Pub, wo damals alles begann: O’Ceallaigh Irish Pub![:]

nl_NL