[:en]

This year the Heroes Academy will be at Zomerfolk again. For many young heroes the Heroes’ Academy is the first chance to make their acquaintance with Live Roleplay, an adventurous kind of playful stage where you can really show how heroic you are.

During the festival you can learn everything about what heroes do, from fighting and conjuring up to helping the ordinary people around you. So you go home like a real hero, with a diploma!

For those who have really found their inner hero and cannot get enough of the adventure; Shortly after Zomerfolk, the Heroes Academy continues in Haren. More information can be found at the Purperen Draak (www.purperendraak.nl), the place par excellence for young and old heroes.

[:nl]

Ook dit jaar is de Heldenacademie weer aanwezig op Zomerfolk. De Heldenacademie is voor veel helden de eerste
kennismaking met Live Roleplay, een avontuurlijk soort speels toneel waar je echt kan laten zien hoe heldhaftig jij bent.

Tijdens het festival kun je van alles leren over wat helden allemaal doen, van vechten en toveren tot het helpen van de gewone mensen om je heen. Zo ga je als een echte held naar huis, mét diploma!

Voor wie echt zijn innerlijke held heeft gevonden en geen genoeg kan krijgen van het avontuur; kort na Zomerfolk gaat de Heldenacademie verder in Haren. Meer informatie hierover kun je vinden bij de Purperen Draak (www.purperendraak.nl), de plek bij uitstek voor jonge én oude helden.

[:de][:]

nl_NL