[:en]

Have you booked your camping spot? And are you arriving on Friday and already in the mood for a party? Camping Stadspark is organizing a Celtic buffet again this year for Zomerfolk!

Reservations can be made via info@campingstadspark.nl or (+31) (0) 50 – 5251624. For a camping site on walking or even crawling distance this campsite is perfect! Many people from our organization, a number of musicians but also our family and friends sleep there so it will be one big Zomerfolk party!

[:nl]

Heb jij je campingplaatsje al geboekt? En kom je op vrijdag al aan en heb je dan al wel zin in een feestje? Camping Stadspark organiseert ook dit jaar weer op de vrijdag voor Zomerfolk een Keltisch buffet!

Reserveren hiervoor kan via info@campingstadspark.nl of (+31) (0)50 – 5251624. Ook voor een campingplaats op loop- of zelfs kruipafstand zit je op deze camping perfect! Veel mensen van onze organisatie, een aantal muzikanten maar ook onze familie en vrienden slapen daar dus het wordt een groot Zomerfolk feestje!

[:]

nl_NL