[:en]

If you are one of the lucky ones who was able to get a Early Bird Weekend Ticket with Special Surprise; this message is important for you! When arriving at Zomerfolk make sure you go to the Info stand immediately to get more information about your special surprise. Only if you have been there you can take part in the special surprise so make sure you go there!

[:nl]

Als je een van de gelukkigen bent die een Early Bird Weekendticket met Special Surprise heeft weten te bemachtigen; let op! Als je bij Zomerfolk aankomt, zorg er dan voor dat je meteen met je ticket naar de info stand gaat. Als je je hier niet hebt gemeld kun je namelijk geen gebruik maken van de special surprise!

[:de]

Wenn du zu den Glücklichen gehörst, die ein Early Bird Weekend Ticket mit Special Surprise gewonnen hast? Pass auf! Wenn du auf Zomerfolk ankommst, stelle sicher, dass du sofort mit deine Ticket zum Infostand gehst. Wenn du sich nicht gemeldet hast, kannst du die spezielle Überraschung nicht nutzen!

[:]

nl_NL