[:en]

Hello to all you Zomerfolk fans! On 28 November at 1:30pm we will start the ticket sale for the Rapalje Zomerfolk Festival 2019 which will be held on the 15th and 16th of June. Again there will be a limited amount of 200 Early Bird + Special Surprise tickets available. Last year these tickets sold out within only 10 hours so make sure to get yours as soon as possible!

Everyone who had one had a special peek behind the curtain of Zomerfolk and a unique mini concert by the Rapalje guys backstage. Of course we’re not telling you what the surprise for 2019 will be, but we are certain you will love it![:nl]

Hallo Zomerfolk fans! Op 28 november om 13.30 uur starten we de kaartverkoop voor het Rapalje Zomerfolk Festival 2019 dat op 15 en 16 juni zal plaatsvinden. Wederom zal er een beperkt aantal van 200 Early Bird + Special Surprise-tickets beschikbaar zijn. Vorig jaar waren deze kaarten binnen 10 uur uitverkocht, dus zorg ervoor dat je de jouwe zo snel mogelijk bemachtigt!

Iedereen met zo’n ticket kreeg tijdens de 6de editie van Zomerfolk een unieke blik achter en een speciaal mini-concert door de Rapalje mannen backstage. Natuurlijk vertellen we je niet wat de verrassing voor 2019 zal zijn, maar we zijn er zeker van dat je het weer geweldig vindt![:de]

Hallo Zomerfolk Fans! Am 28. November um 13.30 Uhr starten wir den Kartenverkauf für das Rapalje Zomerfolk Festival 2019, welches am 15. und 16. Juni stattfinden wird. Es gibt wieder eine begrenzte Anzahl von 200 Early Bird + Special Surprise-Tickets. Letztes Jahr waren diese Karten innerhalb von 10 Stunden ausverkauft, darum warte nicht zu lange mit deiner Bestellung!

Jeder mit einem solchen besonderen Ticket bekam auf dem Zomerfolk 2018 einen einmaligen Blick hinter die Kulissen des Festivals und ein spezielles Mini-Konzert von den Jungs von Rapalje im Backstage. Natürlich verraten wir dir nicht, was die Überraschung auf dem Zomerfolk 2019 sein wird, aber wir sind uns sicher, dass es dir gefallen wird![:]

nl_NL