[:en]

At half past 2 the ticket sales for the 7th edition of the Rapalje Zomerfolk Festival will start! Make sure you are there on June 15th and 16th and do not forget to order your Early Bird + Special Surprise ticket. These were sold out within 10 hours last year and we expect that this year will not be any different. The first headliner, Saor Patrol, has already been announced: it will definitely be another unforgettable event.[:nl]

Om half 2 gaat de ticketverkoop voor de 7de editie van het Rapalje Zomerfolk Festival van start! Zorg dat je er op 15 en 16 juni bij bent en vergeet niet om je Early Bird + Special Surprise ticket te bestellen. Deze waren vorig jaar binnen 10 uur uitverkocht en we verwachten dat dat dit jaar niet anders zal zijn. De eerste headliner, Saor Patrol, is al aangekondigd dus het wordt zeker weer een onvergetelijke editie.[:de]

Um 13:30 beginnt der Ticketverkauf für das 7. Rapalje Zomerfolk Festival! Sorge dafür, dass du am 15. und 16. Juni dabei bist und vergiss nicht, dein Early Bird + Special Surprise Ticket zu bestellen. Diese waren letztes Jahr innerhalb von 10 Stunden ausverkauft und wir erwarten, dass es dieses Jahr nicht anders sein wird. Der erste Headliner, Saor Patrol, wurde bereits bekannt gegeben und es wird sicherlich wieder ein unvergessliches Festival werden![:]

nl_NL