[:en]

If you missed out on the Special Surprise ticket, but really want this plus a unique experience that not many Rapalje fans have had the chance to? We have reserved 20 very special tickets for the ultimate fan!

With this ticket you get access to a weekend of Zomerfolk, the Special Surprise, entrance to the concert of Rapalje on 9 November 2019 in the EM2 in Groningen and the most special of all: access to a ‘Still Into Folk’ theater concert of your choice, where you can also join the band and crew to enjoy a delicious meal before the show!

Only 20 of these tickets are available through:https://zomerfolk.nl/zomerfolk-tickets/[:nl]

Geen Special Surprise ticket kunnen bemachtigen, maar wil je deze wel plus een bijzondere ervaring die nog niet veel Rapalje fans hebben mee kunnen maken? We hebben 20 speciale tickets gereserveerd voor de ultieme fan!

Bij deze ticket krijg je toegang voor een weekend lang Zomerfolk, de Special Surprise, een ticket voor het optreden van Rapalje op 9 november 2019 in de EM2 in Groningen èn het meest bijzondere: toegang tot een ‘Still Into Folk’ theaterconcert naar keuze, waarbij je voor de show ook nog eens mag aanschuiven bij de band en crew om te genieten van een heerlijke maaltijd!

Er zijn maar 20 van deze tickets beschikbaar viahttps://zomerfolk.nl/nl/zomerfolk-tickets[:]

nl_NL