[:en]

After announcing our Main Stage line-up, we’re excited to share our full program with you!

In between the performances on the Main Stage you can still enjoy some great music at the Pub Stage. Has David inspired you to want to play the bagpipes or do you want to hone your dancing skills, then the Workshop Tent is just the place for you. And at our all new Arena area you can hang out with beautiful birds of prey, or go on an adventure with our storyteller.

During the entire weekend you can roam about our Celtic Market, and both kids and adults can practice their archery or get in an epic swordfight! The children can also play in the straw, draw or participate in our Mini Higlander Games at the Children’s Village. Some of our exhibitors offer workshops or active services as well, so make sure to look around.

With so much to do, see and taste it’s a good thing the festival lasts two day!

[:nl]

Onze line-up voor het hoofdpodium was al bekend, maar nu willen we graag het volledige programma met jullie delen!

Tussen de optredens op het hoofdpodium kan je ook genieten van geweldige muziek bij het pub podium. Heeft David je geïnspireerd om doedelzak te spelen of wil je werken aan je dansvaardigheid, dan is de workshoptent de plek voor jou. In ons nieuwe Arena gebied kan je op de foto met prachtige roofvogels, of op avontuur gaan met de verhalenverteller.

Gedurende het gehele weekend kan je rondkijken op onze Keltische markt en kan jong en oud leren boogschieten of zwaardvechten! Kinderen kunnen in het kinderdorp spelen in het stro, tekenen of meedoen met de mini hooglander spelen. Een aantal van onze standhouders bieden ook workshops of leuke diensten aan, dus zorg dat je niets mist.

Er is zoveel te doen, zien en proeven, het is maar goed dat het festival twee dagen duurt!

[:]

nl_NL