[:en]

The Dirty Chai of Koek & Zopie, a unique hot drink made with everything that’s on our menu.

We will heat your throat and belly with a ferm shot of Chai-tea and mix it with cocoa. After that we’ll trow in a shot of espresso and finish it off with a hint of cinnamon. Sounds gross, doesn’t it? But the taste is actually delicious and it will give you the extra boost you need!

[:nl]

De Dirty Chai van Koek & Zopie, een uniek warm drankje gemaakt van eigenlijk alles wat er op de kaart staat.

We geven je dat lekkere warme gevoel in je keel en maag met een flinke shot Chai-thee, aangelengd met chocolademelk. Vervolgens kieperen we daar een espresso overheen en maken we het af met een vleug kaneel. Klinkt smerig hè? Maar ’t smaakt heerlijk, en geeft net die extra boost die je nodig hebt!

[:]

nl_NL