[:en]

 

A unique, engraved, earthenware cup. A fun keepsake for yourself or maybe a nice gift?

At Zomerfolk we’re using our own earhenware cups. You pay 2 coins at the bar which you’ll get back when you return it. However, it’s ofcourse way more fun to keep this unique cup, and you can! You can even get  it engraved with a name or, if time allows it, a personal design  by Marika, in the vicinity of our infostand. If there isn’t enough time you could also make an order for a design.

[:nl]

Een unieke, gegraveerde aardewerken beker, een leuk aandenken voor jezelf of misschien een leuk cadeau?

Op Zomerfolk maken wij gebruik van onze eigen aardewerken bekers. Hier betaal je aan de bar 2 muntjes voor en deze krijg je bij het inleveren weer terug. Het is natuurlijk veel leuker om deze unieke beker te houden, en dat mag ook! Hier kan je dan ook nog eens een naam op laten graveren door Marika in de buurt van onze Infostand. Zo weet je altijd dat je de goede beker gebruikt! Als er genoeg tijd is kan er ook ter plekke een ontwerp gegraveerd worden. Is er niet genoeg tijd, dan wordt er ook op bestelling gewerkt.

[:]

nl_NL