[:nl]

Ben jij een van de gelukkigen met een Early Bird + Special Surprise ticket? Dan ben je vast heel nieuwsgierig naar wat we gaan doen! Dat verklappen we alleen nog lekker even niet. Bij aankomst op Zomerfolk mag je je melden bij de Infostand: daar ontvang je een speciale brief met instructies…Veel plezier!

[:en]

Are you one of the lucky ones with an Early Bird + Special Surprise ticket? Then you are probably very curious what we are going to do! We are not going to tell you yet. Upon arrival at Zomerfolk you can report to the Info Stand: there you will receive a special letter with instructions … Have fun!

[:de]

Bist du einer der Glücklichen mit einem Early Bird + Special Surprise Ticket? Dann bist du wahrscheinlich sehr gespannt, was wir tun werden! Wir werden das leider noch nicht erklären. Bei der Ankunft in Zomerfolk kannst du sich am Infostand melden: Dort erhaltest du einen speziellen Brief mit Anweisungen … Viel Spaß!

[:]

nl_NL