[:nl]

Omdat het hier in Groningen nu prachtig zonnig weer is en we het eigenlijk ook niet meer voor ons kunnen houden, kondigen we vandaag niet 1, maar 2 headliners aan Zowel Harmony Glen als Flannery komen dit jaar naar het Stadspark om tijdens Zomerfolk een enorm feest te bouwen! Ben jij er ook?[:en]

Because the weather here in Groningen is beautiful and sunny today and we can no longer keep it to ourselves, we are announcing not 1, but 2 headliners! Both Harmony Glen and Flannery are coming to the Stadspark this year to have a huge party during Zomerfolk! Will you join us?[:de]

Da das Wetter hier in Groningen jetzt wunderschön sonnig ist und wir es nicht mehr für uns behalten können, kündigen wir heute nicht 1, sondern 2 Headliner an. Sowohl Harmony Glen als auch Flannery kommen dieses Jahr in den Stadspark, um während Zomerfolk eine große Party zu feiern bauen! Bist du auch da?[:]

nl_NL