[:nl]Goedenavond,

Wij hebben besloten dat Rapalje Zomerfolk dit jaar niet door kan gaan.

We hebben geprobeerd een mogelijkheid te vinden om Zomerfolk nog in 2020 te kunnen houden, maar dat is helaas niet haalbaar. We krijgen het niet voor elkaar om op de gekozen datum in september een succesvol evenement neer te zetten. Er zijn een heleboel mensen die meewerken om het festival tot een succes te maken en helaas valt de puzzel uiteen op (te) veel fronten. Diverse standhouders en bands kunnen niet, technici hebben andere projecten, vrijwilligers zijn verhinderd. We willen geen concessies doen aan de kwaliteit van ons mooie festival. Wij kunnen dan ook niet anders dan ons festival dit jaar 2020 over te slaan. Het is voor ons zo’n fantastisch festival en we hopen dat jullie allemaal komen op 5 en 6 juni 2021. Wij maken met Rapalje een hele moeilijke tijd door met veel onzekerheden en we proberen jullie elke week een leuk moment te geven met onze livestreams! www.rapalje.com/stream

Gekochte tickets: alle tickets blijven gewoon geldig voor het festival in 2021 en dit wordt een geweldige editie waar we ons jubileum groots gaan vieren. Kun je het weekend van 5 en 6 juni 2021 niet, dan bieden we je de mogelijkheid om de tickets om te zetten in een tegoed voor andere concerten en evenementen waar we optreden.

Be healthy, easy and free[:en]Good evening,

We have decided that Rapalje Zomerfolk cannot continue this year.

We have tried to find an opportunity to keep Zomerfolk in 2020, but unfortunately that is not feasible. We are unable to organize a successful event on the chosen date in September. There are a lot of people who are cooperating to make the festival a success and unfortunately the puzzle falls apart on (too) many fronts. Various exhibitors and bands are not allowed, technicians have other projects, volunteers are unable to attend. We don’t want to compromise on the quality of our beautiful festival. We cannot help but skip our festival this year 2020. It is such a fantastic festival for us and we hope you all come on June 5 and 6, 2021. We are having a very difficult time with Rapalje with many uncertainties and we try to give you a nice moment every week with our live streams! www.rapalje.com/stream

Purchased tickets: all tickets will remain valid for the festival in 2021 and this will be a great edition where we will celebrate our anniversary. If you are unable to use the weekend of 5 and 6 June 2021, we offer you the opportunity to convert the tickets into a credit for other concerts and events where we perform.

Be healthy, easy and free[:de]

Guten Abend,

Wir haben entschieden, dass Rapalje Zomerfolk dieses Jahr nicht stattfinden kann.

Wir haben versucht, eine Gelegenheit zu finden, Zomerfolk im Jahr 2020 zu behalten, aber das ist leider nicht möglich. Wir können zum ausgewählten Termin im September keine erfolgreiche Veranstaltung organisieren. Es gibt viele Leute, die zusammenarbeiten um das Festival zum Erfolg na führen, und leider fällt alles ins Wasser, an (zu) vielen Fronten auseinander. Verschiedene Aussteller und Bands sind nicht erlaubt, Techniker haben andere Projekte, Freiwillige können nicht teilnehmen. Wir wollen keine Kompromisse machen bei der Qualität unseres schönen Festivals eingehen. Wir können nicht anders, als unser Festival in diesem Jahr 2020 ab zu blazen. Es ist ein fantastisches Festival für uns und wir hoffen, dass Sie alle am 5. und 6. Juni 2021 kommen. 

Wir haben eine sehr schwierige Zeit mit Rapalje mit vielen Unsicherheiten und Versuchen jede Woche einen schönen Moment mit unseren Live-Streams zu machen! www.rapalje.com/stream

Gekaufte Tickets: Alle Tickets bleiben für das Festival im Jahr 2021 gültig und dies wird eine großartige Ausgabe sein, in der wir unser Jubiläum feiern werden. Wenn Sie das Wochenende vom 5. und 6. Juni 2021 nicht nutzen können, bieten wir Ihnen die Möglichkeit, die Tickets in eine Gutschrift für andere Konzerte und Veranstaltungen umzuwandeln, bei denen wir auftreten.

Be healthy, easy and free[:]

nl_NL