Lieve bezoekers, vrijwilligers, standhouders, artiesten en vrienden van Zomerfolk

 

Wij hebben een heel ander ander jaar gehad dan gepland, wij willen jullie natuurlijk snel zien. We hebben ontzettend veel plezier met de livestreams, maar dat is niet hetzelfde als een vrolijke massa mensen te zien springen tijden een live voorstelling, dit missen wij echt!

Wij hebben als band besloten dat Rapalje Zomerfolk dit jaar weer niet door kan gaan.

We hebben geprobeerd een mogelijkheid te vinden om Zomerfolk alsnog in 2021 te kunnen houden, maar dat is helaas niet haalbaar. Hopelijk wel een kleiner evenement in het najaar. We willen geen concessies doen aan de kwaliteit van ons mooie festival. Wij kunnen dan ook niet anders dan ons festival dit jaar 2021 wederom over te slaan. Het is voor ons zo’n fantastisch festival en we hopen dat jullie allemaal komen op 11 en 12 juni 2022. Wij maken met Rapalje een nog steeds een uitdagende tijd door met veel onzekerheden en we proberen jullie veel leuke momenten te geven met onze livestreams! www.rapalje.com/stream

Gekochte tickets: alle tickets blijven gewoon geldig voor het festival in 2022 en dit wordt een geweldige editie waar we ons jubileum na 2 jaar groots gaan vieren. Kun je het weekend van 11 en 12 juni 2022 niet, dan bieden we je de mogelijkheid om de tickets om te zetten in een tegoed voor andere concerten en evenementen waar we optreden.

Standhouders: jullie zijn uiteraard in 2022 van harte welkom en de inschrijving voor 2020 blijft geldig voor 2022 en je bent verzekerd van een plek. Mocht je dit echter willen annuleren, dan verzoeken we je contact op te nemen en wanneer de inschrijving voor 2022 van start gaat kun je je altijd opnieuw inschrijven.

Vrijwilligers: we hopen jullie volgend jaar weer te mogen benaderen, we missen jullie!

Bands: wij willen jullie allemaal boeken onder dezelfde voorwaarden als de boeking voor de editie in 2020, want de line up was zonder twijfel geweldig!

Cateraars: wij hopen dat jullie er bij zijn in 2022 met alle heerlijkheden.

 

Be healthy, easy and free

 

David, William, Dieb & Maceál

nl_NL