Op 11 en 12 juni is het dan eindelijk zover: Zomerfolk 2022! We zijn momenteel druk bezig met alle voorbereidingen en zullen jullie de komende tijd regelmatig updates geven over de line-up, catering, markt en alle andere dingen over het mooiste folkfestival van Nederland. Heb je nog een ticket van 2020? Dan is deze gewoon nog geldig en hoef je niets te doen verder. Nog geen ticket? Ga dan naar: https://zomerfolk.nl/zomerfolk-tickets/. Op onze website kun je nu ook terecht om je in te schrijven als vrijwilliger, standhouder of bodypaint model. Met standhouders die waren geplaatst en hebben betaald voor 2020 wordt nog contact opgenomen.

Gisteren zijn we bovendien na onze show in theater Het Kielzog in Hoogezand totaal overdonderd door de “Thanks for the Laugh” Fantasy Award voor onze vogelshow tijdens Zomerfolk 2019. We willen iedereen ontzettend bedanken voor het stemmen en natuurlijk CeltCast voor het organiseren van deze fantastische awards. We kijken er enorm naar uit om iedereen weer in Groningen te mogen verwelkomen voor Zomerfolk en het winnen van deze prijs nog eens uitgebreid met jullie allemaal te vieren!

Dankjewel, dankjewel, dankjewel iedereen en tot 11 en 12 juni!

nl_NL