Automobilisten opgelet! Helaas hebben wij gisteren vernomen dat, door oorzaken die buiten onze macht liggen, niet de gehele parkeerplaats bij de Gasunie beschikbaar zal zijn op de zaterdag van Zomerfolk. Daarom adviseren wij iedereen die uit Groningen stad zelf komt, indien mogelijk, gebruik te maken van het openbaar vervoer of de fiets (we hebben een fietsenstalling). Vanaf Groningen Centraal Station ben je met 25 minuten wandelen overigens ook op het Zomerfolk terrein.

Voor iedereen die van verder komt: mocht de parkeerplaats inderdaad vol raken, wat wel de verwachting is voor deze dag, adviseren we gebruik maken van het P+R terrein bij Hoogkerk. Vanaf hier vertrekt 8 keer per uur een bus (lijn 3 of 4) naar bushalte Kranenburg. Vanaf deze halte is Zomerfolk lopend te bereiken (zie Google Maps voor de route).

Zoals eerder aangegeven adviseren we wegens veel werkzaamheden in en om Groningen je reis goed te plannen. Dit kan via http://www.vananaarbeter.nl of www.groningenbereikbaar.nl. Voor het OV kun je http://ov9292.nl raadplegen en Google Maps bijvoorbeeld voor de looproutes.

nl_NL