Culinaire verleiding

Ons festival is een feest van ontdekkingen. Niet alleen op muzikaal gebied, maar zeker ook qua eten en drinken. Kijk hieronder waar je allemaal uit kunt kiezen en begin maar vast te watertanden!

THE COOKING HIGHLANDER

De bbq van The Cooking Highlander is al spectaculair op zich. De smaak van de gerechten die erop bereid worden, nog veel beter! En vergeet het beroemde knobi (knoflook) brood niet.

CELTIC DRINKS

Mede, mede en nog meer mede! Geniet van een ruim assortiment smaken!

KOEK & ZOPIE

De lekkerste koffies en koffiespecialiteiten haal je bij Koek & Zopie. Al jaren favoriet in de festival scene en met reden!

KULTURA CATERING

Of je nu voor heerlijke slingerchips gaat of hun champignons, wedges, uienringen en bloemkool: bij Kultura Catering slaag je altijd voor iets lekkers.

BAKBLIK

Bakblik reist sinds 2012 stad en land af om iedereen van goed eten te voorzien. Het aanbod is vers, zelfgemaakt en volledig plantaardig, vegan dus. Zelfs de grootste vleesliefhebbers geven toe dat ze dit toch wel érg lekker vinden!

VIKING VOER

De hele dag roken ze hier Wallhalla waardige, ambachtelijke zalm en meer van de lekkerste gerechten met vis. Kom proeven van het eten van de Goden en voel je een echte Viking!

MOCKTAIL BAR

Een keer iets bijzonders drinken zonder alcohol? Dat kan met de alcoholvrije variant van de cocktail: de mocktail!

Dankzij Royal Club kun je hier tijdens Zomerfolk nu ook van genieten bij onze speciale mocktailbar.

RANJA BAR

Wie kent het niet: Ranja! Ranja is een heerlijke natuurlijke en koolzuurvrije drank met maar liefst 40% minder suiker dan andere kinderdranken zoals Chocomel, Fristi en appelsap. Ranja is dé dorstlesser voor de kleinste bezoekers.

IJSSIE PALLEISSI

Geniet van het lekkerste ijs bij IJssie voor mijn Meissie/IJssie Paleissi. Al jaren een graag geziene cateraar bij ons festival en terecht!

KÜRTÕSKALÁCS HILVERSUM

Het lekkerste schoorsteenbrood, een traditionele zoete lekkernij uit Transsylvanië, kun je halen bij Kürtõskalács Hilversum. Kies je favoriete topping en geniet!

DE MARSKRAMERS VAN AMSTERDAM

De Marskramers lopen tijdens Zomerfolk over het hele terrein. Je zal ze ongetwijfeld wel zien. In hun manden zitten broodkrakelingen met zout en kaas en ze hebben zoete appelkoeken.

 

WIETSE’S PIE

Voor vleesliefhebbers èn vegetariers: Wietse heeft alles voor iedereen! Geweldige English pie met de heerlijkste vullingen.

EVERTS PARTYCATERING

Wat is lekkerder dan hoge kwaliteit vers fruit op een warme festivaldag? Daar hebben we Everts Partycatering voor. Ga hier langs voor een heerlijk bakje fruit of verse smoothie!

THE IRISH ROVER

Wat is een folkfestival zonder een heerlijke Guiness of cider? Bij The Irish Rover waan je je in een echte Ierse pub. Sláinte!

nl_NL