Een folktrio met speelplezier, vuur, humor en veel gevoel

Pangea (Pangaea) – Dat was de naam van het oorspronkelijke continent toen de landmassa’s dicht bij elkaar lagen. Destijds lag het huidige Australië niet ver van Ierland. Dit is ook het geval in de muziek van de band: Je hoort groovy Ierse liedjes en melodieën samen met Australische didgeridoo. Dit geluid laat je benen dansen en je hart zingen. Een trio vol muzikale verrassingen.

De sympathieke uitzonderlijke violiste Julia von Hasselbach toerde al met succes de wereld rond. De adembenemende virtuositeit en speelvreugde van de professionele violiste verbaast het publiek altijd.

Marcus en Marco staan al bijna 30 jaar samen op het podium en weten het publiek te boeien met humor, verhalen en interactie. Het onverslaanbare trio past bovendien op vrijwel elk podium – ze inspireren op volksfeesten, clubs en pubs, maar ook op allerlei soorten privéfeesten.

Het Pangea Folk Trio neemt je mee op een muzikale reis door de Ierse pubs en door het groene landschap tot aan de rotsen van de westkust. Sfeervolle ballades vertellen over liefde en verlangen en over de ruige, maar zachte charme van het groene eiland.

nl_NL