De populariteit van Skipinnish groeit en groeit maar en de laatste 2 jaar zijn de grootste voor de band geweest sinds ze in 1999 begonnen toen mede-oprichters Andrew Stevenson en Angus MacPhail hun krachten bundelden. Met een steeds groter wordende band vanaf deze vroege dagen en met de toevoeging van leadzang en een volledige backline, heeft deze band de afgelopen jaren de top van de muziekscene in Schotland bereikt. Met hit na hit van zelf geschreven nummers en een sterke mix van krachtige doedelzak, viool en accordeon-tune-sets, bevatten ze het allerbeste van de hedendaagse Celtic Music.

Hun grote en groeiende fanbase is zodanig dat Skipinnish regelmatig enkele van de grootste locaties in Schotland uitverkocht. Van Eden Court Theatre in Inverness – waar ze 2 opeenvolgende nachten stonden – tot de iconische Usher Hall in Edinburgh en van de Albert Halls in Stirling tot de beroemde Barrowland Ballroom in Glasgow, elke show is uitverkocht en het publiek is laaiend enthousiast!

We zijn erg trots dat deze extreem getalenteerde muzikanten op ons festival komen en weten zeker dat jij, als je ze nog niet kent, net zo fan van hen wordt als wij zijn!