[:en]

Rapalje

The weather forecasts are getting better and better and with only 18 days on the counter the Zomerfolk festival is getting close!

For two days you can enjoy fantastic music, great market stalls, delicious food and drinks and a wide range of activities; in less than three weeks the Rapalje Zomerfolk Festival will start! What do you most look forward to? Here is the line-up again:

 The Kilkennys
The Dolmen
Amsterdam Klezmer Band
Flannery
The Shannons
Filthy Nelly
The Doggy Few
Off Limits
Rapalje

[:nl]

Rapalje

De weersvoorspellingen worden beter en beter en met nog maar 18 dagen op de teller begint het Zomerfolk festival al aardig in zicht te komen!

Twee dagen lang genieten van fantastische muziek, leuke standjes, heerlijk eten en drinken en een heel scala aan activiteiten; nog minder dan 3 weekjes en dan begint het Rapalje Zomerfolk Festival weer! Waar kijk jij het meeste naar uit? Hieronder zie je nog een keer de line-up:

The Kilkennys
The Dolmen
Amsterdam Klezmer Band
Flannery
The Shannons
Filthy Nelly
The Doggy Few
Off Limits
Rapalje

[:de]

Rapalje

Die Wettervoraussichten werden immer besser und wir müssen nur noch 18 Tage bis zum Zomerfolk warten!

Zwei Tage lang genießen wir fantastische Musik, tolle Marktstände, herrliches Essen und Trinken und ganz viele Aktivitäten. Nur noch knapp 3 Wochen, dann beginnt das Rapalje Zomerfolk Festival wieder! Worauf freust du dich am meisten? Hierunter siehst du noch mal das Line-Up:

The Kilkennys
The Dolmen
Amsterdam Klezmer Band
Flannery
The Shannons
Filthy Nelly
The Doggy Few
Off Limits
Rapalje

[:]

nl_NL