[:en]

Beautiful music, honest and written from the heart, that is what singer-songwriter Lotte Wolda stands for. At a young age she already managed to conquer many hearts, including ours, and this will not be different at Zomerfolk!

Not only has she already performed in Paradiso, she also has had duets with Douwe Bob and Faya Lourens. Even more important is that her style is a type of folk that we would love to give a place in the line-up at our festival; sincere, beautiful music with an unforgettable voice. Be enchanted by Lotte Walda![:nl]

Prachtige muziek, eerlijk en uit het hart geschreven, dat is waar de singer-songwriter Lotte Wolda voor staat. Ze wist op haar jonge leeftijd al veel harten te veroveren, waaronder die van ons, en dit zal op Zomerfolk niet anders zijn.

Niet alleen heeft ze al opgetreden in onder andere Paradiso, ze heeft ook al duetten op haar naam staan met Douwe Bob en Faya Lourens. Nog veel belangrijker is dat haar stijl een type folk is dat wij graag op ons festival een plaats willen geven in onze line-up; oprechte, prachtige muziek met een onvergetelijk stemgeluid. Laat je betoveren door Lotte Walda![:de]

Wunderschöne Musik, ehrlich und aus dem Herzen heraus geschrieben, das ist es, wofür Singer-Songwriterin Lotte Wolda steht. Sie versteht es, trotz ihres jungen Alters, viele Herzen zu erobern – auch die von uns! Und das wird auf dem Zomerfolk auch nicht anders sein.

Sie ist nicht nur bereits im Paradiso aufgetreten, sondern hat auch schon mit Douwe Bob und Faya Lourens im Duett gesungen. Noch wichtiger ist aber, dass ihr Stil der Typ Folk ist, dem wir in unserem Festival Line-Up gerne einen Platz geben möchten. Geradlinige, wunderschöne Musik mit einer unverwechselbaren Stimme. Lass dich bezaubern von Lotte Walda![:]

nl_NL