[:en]

Have you already arranged your overnight stay at Zomerfolk? In addition to the campsite that is near Groningen is full of nice and affordable hotels and hostels.

An overview of hotels and hostels can be found on our website as well as more information about the campsite (there are still spots available, but do not wait too long).[:nl]Heb jij je overnachting al geregeld voor Zomerfolk? Naast de aangrenzende camping barst Groningen van de gezellige en betaalbare hotels en hostels.

Zo maak je er makkelijk meteen een heerlijk weekendje weg van! Een overzicht van hotels en hostels is te vinden op onze website. Ook is hier alle informatie over de camping in de buurt te vinden (waar nog plaatsen zijn, maar wacht niet te lang).[:de]Hast du schon deine Übernachtung für das Zomerfolk Festival geregelt? Außer unseres Festivalcampings – auf dem es noch einige Plätze gibt – findest du in Groningen eine große Anzahl netter und bezahlbarer Hotels und Hostels.

So kannst du ein schönes Ausflugswochenende planen! Eine Übersicht über die Hotels und Hostels findest du auf unserer Website.[:]

nl_NL