Openingstijden festival

zaterdag 6 juni 2020: 12:00 – 00:00 uur

zondag 7 juni 2020: 12:00 – 20:00 uur

Locatie:

Stadspark Groningen

Paviljoenlaan 5

9727 KE Groningen

DSC_0010

Toegankelijkheid minder validen

 Het Rapalje Zomerfolk Festival is ook toegankelijk voor minder valide bezoekers. Wij raden minder valide bezoekers wel aan rekening te houden met een festival terrein met gras waar onder meer het weer invloed kan hebben op de conditie daarvan.

Vervoer:

Openbaar vervoer

Vanaf Groningen Centraal Station kun je ongeveer elk kwartier bus 10 (richting Hoornse Meer/Martini Ziekenhuis) pakken; je stapt uit bij halte Concourslaan. Het is dan nog 15 minuutjes lopen naar het Rapalje Zomerfolk Festival en de Camping Stadspark. Vanaf de bushalte zal de route worden aangegeven met bordjes.

Na einde festival met de bus terug? Ook dit kan! Bij bushalte Kamerlingh Onnesstraat (in de straat schuin tegenover de uitstaphalte aan de Concourslaan) rijdt tot 00:43 uur nog lijn 10 (richting Korrewegwijk via Grote Markt) naar het Centraal Station en het centrum.

Bus gemist? Bel dan een van de vele taxicentrales in Groningen of loop naar het Centraal Station (15-20 minuutjes lopen vanaf halte Concourslaan)

Auto

Er is een grote parkeerplaats bij het Gasunie gebouw, circa 100 meter van het terrein, waar u gratis kunt parkeren. Parkeermedewerkers zullen u er naar toe begeleiden.

Lopen/fiets

Vanaf het Centraal Station Groningen is het ongeveer 30 minuten lopen naar het Rapalje Zomerfolk Festivalterrein. Het terrein is ook goed met de fiets bereikbaar. Er zijn ruim voldoende fietsenrekken aanwezig om je fiets te kunnen parkeren.

Verblijf:

Je kunt bij Zomerfolk blijven slapen, namelijk op Camping Stadspark. Deze ligt op steenworp afstand van het festivalterrein. Wij raden aan om vroeg te reserveren, zeker als je een camper hebt aangezien de camping elk jaar weer vol zit.

Camping Stadspark

Campinglaan 6

9727 KH Groningen

Tel : (+31) (0)50 – 5251624

E-mail: info@campingstadspark.nl

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een hotel in de buurt:

City Hotel Groningen

Mercure Hotel

Martini Hotel

Hotel De Doelen

Hotel Friesland

Hotel Schimmelpenninck Huys

Bovendien zijn er verschillende hostels in Groningen, zoals:

Drie Gezusters Hostel

BudGett

Pension Tivoli