[:nl]

Scrum komt terug naar Zomerfolk! Deze onvergetelijke band behoeft eigenlijk geen introductie en zorgt altijd voor een enorm feest, waar zij ook optreden. Wij kunnen dan ook bijna niet wachten tot deze helden van de Powerfolk weer op ons podium staan!

Meer informatie vind je hier.

[:en]

Scrum is coming back to Zomerfolk! This unforgettable band needs no introduction and always ensures a huge party, wherever they perform. We can hardly wait until these heroes of Powerfolk are back on our stage!

More information can be found here.

[:de]

Scrum komt terug naar Zomerfolk! Deze onvergetelijke band behoeft eigenlijk geen introductie en zorgt altijd voor een enorm feest, waar zij ook optreden. Wij kunnen dan ook bijna niet wachten tot deze helden van de Powerfolk weer op ons podium staan!

Meer informatie vind je hier.

[:]

nl_NL