Zes gedreven muzikanten met een voorliefde voor energieke, eerlijke en spontane folkmuziek, die elk optreden tot het uiterste gaan en er samen met het publiek voor zorgen dat iedereen met een voldaan gevoel huiswaarts kan keren… Een groot aantal feesten en festivals heeft in de afgelopen 19 jaar reeds kennisgemaakt met Scrum en iedere keer is het publiek – net als de band zelf – laaiend enthousiast. Scrum weet daarmee een groeiend aantal fans aan zich te binden. Ook op Zomerfolk stonden ze al eerder en we zijn dan ook erg blij dat ze weer terug zijn!

De band bestaat uit: Skottie (zang, banjo, gitaar, mandoline), Rens (bas), Robin (gitaar, mandoline), Oscar (drums), Denny (bagpipes, tinwhistle en uilleann pipes) en Corné (viool, mandoline).

Scrum dendert deze zomer door de speakers van alle grote festivals in binnen en buitenland. Frontman Skottie is weer terug en in deze vertrouwde bezetting is Scrum klaar om vol gas te gaan! De mix van Schots/Ierse folk, rock en punk is dé succesformule voor een fantastisch feest waarbij de doedelzak, banjo, viool en mandoline uiteraard niet ontbreken! Prepare to be F-in’ blown away!

 

nl_NL