Openingstijden festival

zaterdag 15 juni 2019: 12:00 – 00:00 uur

zondag 16 juni 2019: 12:00 – 20:00 uur

Locatie:

Stadspark Groningen

Paviljoenlaan 5

9727 KE Groningen

DSC_0010

Toegankelijkheid minder validen

 Het Rapalje Zomerfolk Festival is ook toegankelijk voor minder valide bezoekers. Wij raden minder valide bezoekers wel aan rekening te houden met een festival terrein met gras waar onder meer het weer invloed kan hebben op de conditie daarvan.

Vervoer:

Openbaar vervoer

Buslijn 304 vertrekt om de 30 minuten van af het Centraal Station, u moet uitstappen bij halte Concourslaan. Het is dan nog 12 minuten lopen naar het Rapalje Zomerfolk Festival en de Camping Stadspark. Vanaf de bushalte zal de route worden aangegeven met bordjes.

Auto

Er is een grote parkeerplaats bij het Gasunie gebouw, circa 100 meter van het terrein, waar u gratis kunt parkeren. Parkeermedewerkers zullen u er naar toe begeleiden.

Lopen/fiets

Vanaf het Centraal Station Groningen is het ongeveer 25 minuten lopen naar het Rapalje Zomerfolk Festivalterrein. Het terrein is ook goed met de fiets bereikbaar. Er zijn ruim voldoende fietsenrekken aanwezig om je fiets te kunnen parkeren.

Verblijf:

Je kunt bij Zomerfolk blijven slapen, namelijk op Camping Stadspark. Deze ligt op steenworp afstand van het festivalterrein. Wees er snel bij met reserveren: de camping zit elk jaar weer vol.

Camping Stadspark

Campinglaan 6

9727 KH Groningen

Tel : (+31) (0)50 – 5251624

E-mail: info@campingstadspark.nl

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een hotel in de buurt:

City Hotel Groningen

Mercure Hotel

Martini Hotel

Hotel De Doelen

Hotel Friesland

Hotel Schimmelpenninck Huys

Bovendien zijn er verschillende hostels in Groningen, zoals:

Drie Gezusters Hostel

BudGett

Pension Tivoli