[:en]Have you reserved a spot at our camping site yet?

The camping site is starting to get pretty full. If you want to be sure of a spot do not wait too long with making a reservation! The campsite is fully booked every year well before the festival starts. Camping Stadspark is just steps away from the festival grounds and has once again made special arrangements for the visitors of our amazing festival![:nl]Heb jij je plekje op onze festivalcamping al gereserveerd?

De camping begint al aardig vol te raken. Wil je zeker zijn van een plaatsje wacht dan niet te lang met reserveren! De camping zit namelijk elk jaar ruim voordat het festival begint weer vol. Camping Stadspark ligt op steenworp afstand van het festival terrein en heeft ook dit jaar weer speciale arrangementen voor de bezoekers van ons gezellige festival![:de]Hast du schon deinen Platz auf dem Festival-Campingplatz reserviert?

Der Campingplatz ist nun beinahe ausgebucht. Möchtest du noch einen Platz haben, dann warte nicht zu lange mit deiner Reservierung! Der Campingplatz Stadspark liegt direkt neben dem Festivalgelände und bietet auch in diesem Jahr wieder spezielle Angebote für die Besucher unseres Festivals![:]

nl_NL